African Mango

Reseptisi hoikan vartalon saavuttamiseksi


African Mango on:

  • ylivoimainen rasvakudoksen polttamista nopeuttava valmiste,
  • koostumukseltaan 100-prosenttisen tehokas,
  • rasvan vähentämiseen vatsan seudulta erikoistunut tuote,
  • turvallinen, luonnollisiin ainesosiin perustuva apuväline laihdutuksessa,
  • ruokahalua vähentävä tuote, joka auttaa kylläisyydentunteen pidentämisessä!

Afrikkalaisessa mango-hedelmässä piilevä tehokkaan ruokavalion salaisuus


Owoc African Mango African Mango on ratkaisu henkilöille, jotka ovat pettyneet laihdutuskuureihin, jotka eivät ole tuoneet heille haluttuja tuloksia. Se on valmiste, joka auttaa turvallisella tavalla polttamaan ylimääräistä rasvakuitua sekä saavuttamaan ja säilyttämään henkilölle sopivan ruumiinpainon.

Valmiste perustuu vitamiini- ja kivennäisainerunsaaseeen afrikkalaiseen mangoon. Tämän hedelmän siemenet sisätävät suuren määrän kuitua, joka antaa meille kylläisyyden tunteen pitemmäksi aikaa ja vähentää ruokahalua huomattavasti. African Mango - tuotteen koostumukseen kuuluu myös voimakas antioksidantti Irvingia Gabonensis, joka auttaa laihduttamisessa ja rasvakuidun polttamisessa. Lisäksi energianhallinnasta vastaavan leptiinin harmonisoinnin ansiosta African Mango auttaa poikkeuksellisen tehokkaasti halutunlaisen vartalon saavuttamisessa. Se on jo pitkään ollut vahva kilpailija tunnetuille laihdutusvalmisteille, jotka sisältävät Acai-marjan uutetta.

Afrikkalaisen mangon monista eduista on syytä korostaa sen arvokasta vaikutusta kolesterolitason laskemiseen. Hedelmä ehkäisee myös tulehduksia. Lisäksi se varmistaa C-reaktiivisen proteiinin ja aniponektiinin asianmukaisen tason ja sääntelee glukoositasoa veressä ja auttaa pääsemään toksiineista eroon. Tällä tavoin African Mango vaikuttaa myönteisesti koko kehon kuntoon.

Luonnollisiin ainesosiin perustuvasta ja mitään täyte- tai haitta-aineita sisältämättömästä valmisteesta on tullut ravintolisämarkkinoiden hitti!

African Mango on valmistettu Iso-Britanniassa GMP-standardien mukaisesti.

Tutkimusten vahvistama rasvakudoksen vähentäminen


Badania kliniczne potwierdzają skuteczność African Mango Afrikkalaista mangoa koskevat kliiniset tutkimukset Yaounden yliopistossa (Kamerunissa) vuonna 2005 vahvistivat African Mango -tuotteen tehokkuuden!

Tutkimuksessa kiinnitettiin huomiota Irviginia Gabonensisin (afrikkalaisen mangon sisältämän antioksidantin) vaikutukseen ruumiin kokonaispainon pudotuksessa. Tutkimukset tehtiin 40 henkilöllä. Kokeen 28 osanottajaa sai 1,05 grammaa afrikkalaisen mangon uutetta, kolme kertaa vuorokaudessa. Lopuille 12 henkilölle annettiin placebo-tuotetta. Tutkimukset kestivät 4 viikkoa. Tämän ajanjakson jälkeen afrikkalaista mangoa saaneet henkilöt vähensivät ruumiinpainoaan jopa 5,26 %! Sen sijaan placeboa saaneet henkilöt pudottivat ruumiinpainoaan ainoastaan 1,26%.

African Mango on testattu ja poikkeuksellisen tehokas tapa päästä eroon liikakiloista. Tämä kehollesi turvallinen ravintolisä ei ainoastaan vähennä rasvakuituasi vaan auttaa sinua myös saavuttamaan haluamasi vartalon!

Haluatko päästä kerralla eroon turhista liikakiloista ja kiusallisista vatsarenkaista? Nyt se on mahdollista – African Mangon avulla!

Tuotteen etiketti


Pakkaus: 60 kapselia

Irvingia Gabonensis (African Mango) 600 mg
Capsule Shell: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose.

Käyttöohje

Nautitaan 1–2 kapselia päivittäin aterian yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.