UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiäAfrican Mango

Takaako african mango -ravintolisä ylimääräisten liikakilojen häviämisen?

Oikeiden ainesosien ansiosta african mango vaikuttaa erittäin myönteisesti hormonitoimintaan. Kehosta häviävät haitalliset toksiinit, kolesterolitaso laskee. Myös ruokahalu alkaa vähentyä, mistä seuraa rasvakudoksen palaminen ja rasvantuotannon pysähtyminen. Arvokkaista siemenistä (irvingia gabonensis) saadun uutteen ansiosta african mango auttaa tehokkaasti pudottamaan ylimääräiset kilogrammat ja saavuttamaan kauniin ja hoikan vartalon. African mango merkitsee tuhansia tyytyväisiä asiakkaita koko maailmassa ja tiedemiehien vahvistamaa tehokkuutta.

Mitkä ovat african mango -tuotteen avainasemassa olevat ainesosat?

African mango -ravintolisä perustuu vitamiini- ja kivennäisainerunsaaseen afrikkalaiseen mangoon. Tätä hedelmää arvostetaan kaikkialla maailmassa ja käytetään monenlaisten vaivojen hoitamiseen. Etelä-afrikan sademetsistä peräisin olevassa afrikkalaisessa mangossa on runsaasti ”dikka-pähkinä”-nimisiä siemeniä. Ravintolisän arvokkain ainesosa on juurin näiden afrikkalaisen mangon siementen - irvingia gabonensis - uute. Tämä arvokas ainesosa nopeuttaa rasvakuidun polttamista ja vaikuttaa erittäin myönteisesti hormonitoimintaamme. African mango sisältää myös suuren määrän arvokasta kuitua, joka auttaa ruoansulatuksessa erittäin tehokkaasti.

Miten african mango -ravintolisää käytetään?

Nautitaan 1-2 kapselia aterian yhteydessä.

Onko african mango turvallinen terveydelleni?

African mango - valmiste on täysin turvallinen eikä sisällä terveydelle haitallisia ainesosia. Se perustuu yksinomaan luonnollisiin ainesosiin eikä aiheuta sivuvaikutuksia, ja sitä on helppo käyttää.

Miten pitkään tuotetta pitää käyttää voidakseen havaita tuloksia?

Jo ensimmäisten african mangon käyttöviikkojen jälkeen voi huomata, että vartalon kokonaispaino putoaa ja yleinen vointi paranee. Täydellisen vaikutuksen aikaansaamiseksi kannattaa myös lisätä liikuntaa ja noudattaa asianmukaista ruokavaliota.

Onko totta, että african mango poistaa erityisen tehokkaasti rasvaa vatsan ympäriltä?

Kyllä. African mango on poikkeuksellinen valmiste, joka parantaa aineenvaihduntaa ja auttaa vaikeiden rasvojen poistamisessa vatsan ympäriltä. Valmisteen sisältämä afrikkalaisen mangon siementen uute nopeuttaa ja parantaa tehokkaasti rasvan polttamista.

Onko african mango -valmisteen tehokkuus vahvistettu tutkimuksilla?

Vuonna 2005 yaunden yliopistossa kamerunissa tehtiin erikoistutkimuksia, joiden tarkoituksena oli tarkistaa irvingia gabonensisin vaikutus ruuminpainon pudotukseen. Neljän viikon tutkimusten jälkeen afrikkalaisen mangon uutetta nauttineiden henkilöiden rasvaprosentti putosi jopa 5.26 %! Näin ollen african mango - valmisteen tehokkuus on todennettu myös yksityiskohtaisissa kliinisissä tutkimuksissa.

Asiakaspalvelu

Millä tavoin voin tehdä tilauksen?

Tehdäksesi tilauksen valitse kappalemäärä, toimitustapa sekä maksutapa ja täytä osoitekaavake. Tilauksen voit tehdä täällä.

Millä tavoin tuotteet lähetetään?

Tuotteen lähetys tapahtuu 48 tunnin kuluessa tilauksen jättämisestä. Tuotteiden toimitusaika asiakkaalle on 2–10 päivää (lähetysaika voi olla pitempi kansainvälisten lähetysten kohdalla). Kuriirilähetykset tulevat perille 1–2 päivän kuluessa. Arvostamme asiakkaittemme yksityisyyttä – tuotteet on pakattu niin, että kukaan sinun lisäksesi ei saa tietää, mitä pakkauksen sisällä on.

Lähetetäänkö tuotteita ulkomaille?

Kyllä. Toimitamme tilauksia eurooppaan, pohjois-amerikkaan ja aasiaan.

Minkäsuuruiset lähetyskulut ovat?

Puolan postin kautta lähetetyt priority-lähetykset toimitetaan maksutta. Kuriirilähetyksistä on maksettava 30 zlotyn suuruinen lisämaksu.

Miten voin maksaa tilauksesta?

Tilauksen voi maksaa pankkisiirrolla, sähköisellä tilisiirrolla, maksukortilla, paypal-maksujärjestelmällä tai postiennakolla.

Ovatko rahani turvassa?

Kyllä. Sähköisen asioinnin turvallisuudesta vastaavat DotPay-yritys (sähköiset tilisiirrot) ja PayPal-yritys (maksukortit).